Під дією наркотиків: у Львові нардеп скоїв ДТП і напав на водія

У Львові народний депутат Олександр Юрченко під наркотиками скоїв ДТП і накинувся на водія. Фото: скріншот з відео

У Львові народний депутат України Олександр Юрченко скоїв ДТП і накинувся на водія автомобіля, в який в’їхав. У крові нардепа виявили наркотики. Читайте новини Львова на VG Львів.

Олександр Юрченко виїжджав заднім ходом із платної стоянки у центрі Львова і вдарив авто, що стояло в заторі. Депутат за кермом автомобіля Mustang хотів втекти, але не зміг, бо на дорозі утворився затор, повідомляє ТСН.

Водій іномарки, яка зазнала ушкоджень, почав знімани на відео винуватця аварії, а той кинувся з кулаками і вирвав з рук телефон. Перехожим вдалося зупинити агресивного депутата.

«Він погрожував, що має дуже великі зв’язки. Погрожував фізично, не знати які проблеми мені створить. Координація рухів була порушена. Він мав плями на обличчі. У нього були ненормальні зіниці», — повідомив потерпілий Всеволод Боровець.

Патрульні, які приїхали на виклик, запідозрили, що водій у наркотичному сп’янінні й повезли його на освідування. Результат тесту це підтвердив.

 Олександр Юрченко обрався в Раду цього скликання від партії "Слуга народу", але після скандалу з хабарем із фракції його вилучили. Коментувати ситуацію нардеп відмовився. 

Последние новости