Львів розростається: чому пропадає мобільний інтернет

Львів розростається: чому пропадає мобільний інтернет від Lifecell. Фото: unsplash.com

Чимало львів'ян скаржаться на те, що у них часто пропадає мобільний інтернет. В одних це триває, на щастя, недовго й подібні випадки трапляються нечасто, в інших – питання вирішується тільки після звернення у відповідну компанію. Але є й такі, які змушені мучитися без інтернету тривалий час. VG Львів з'ясував, що робити, якщо не ловить мобільнйи інтернет.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Мешканці вулиці Пулюя, що у Франківському районі Львова, скаржаться на те, що в них уже тривалий час не ловить мобільний інтернет від Lifecell. Так, львів'яни, які мешкають у будинку №32, зазначають, що раніше подібних проблем із інтернетом у них не було, а якщо й виникали, то ненадовго.

Із запитанням про те, чому зник мобільний інтернет Lifecell на вулиці Пулюя у Львові, та що потрібно для того, аби він з'явився VG Львів звернувся до пресслужби компанії. 

"В цьому районі триває інтенсивна забудова, найближчу до будинку №32 базову станцію, закрили новим будинком. Наразі наші спеціалісти ведуть пошуки місця для встановлення нової базової станції в цьому районі задля покращення якості зв’язку, але поки що безуспішно", – зазначили у пресслужбу компанії Lifecell.

Також у компанії зазначили, якщо мешканці звернуться до компанії з ініціативою встановлення базової станції на даху вказаного будинку – цю пропозицію неодмінно розглянуть, а будинок ще й матиме додаткові кошти від оренди місця для розміщення обладнання.

Нагадаємо, як змінити швидкість інтернету вдома. Адже повільний інтернет здатен звести з розуму навіть найспокійнішу людину. Виявляється, для того, аби пришвидшити інтернет вдома не обов'язково змінювати свій тарифний план на дорожчий. Є кілька лайфхаків, які без зайвих витрат допоможуть це зробити.

Последние новости