Відео: біля львівського медуніверситету згоріли чотири автомобілі

Біля львівського медуніверситету згоріли чотири автомобілі. Фото: ГУ ДСНС

Сьогодні зранку, 27 липня, на вулиці Пекарській горіли чотири автомобілі, які були припарковані біля одного з корпусів Львівського національного медичного університету. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області, інформація про горіння двох автомобілів на відкритій території надійшло о 5:05.

Коли вогнеборці прибули до місця виклику, то полум’я вже повністю охопило три автівки, також вогонь перекинувся на поруч припаркований автомобіль УАЗ. Крім того, була загроза загоряння й будівлі.

Пожежу гасили 15 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Вже о 5:36 вогнеборцям вдалось повністю ліквідувати загоряння. Однак полум’я таки повністю знищило три авто: УАЗ 3962, «Chevrolet Aveo» та «Ford Tourneo Connect». Також пошкоджено ще один автомобіль УАЗ. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, на деревообробному підприємстві у Шевченківському районі Львова сталася пожежа. До ліквідації залучили 38 осіб особового складу та вісім одиниць спецтехніки. На щастя, обійшлося без жертв. У мережу виклали відео гасіння пожежі.

Последние новости