Випив і – за кермо: серед дороги у Львові автомобіль перекинувся на дах

Серед дороги у Львові автомобіль перекинувся на дах. Фото поліції

У Львові двічі за вечір впіймали нетверезого водія автомобіля «Opel Astra». Та вже на другий раз 36-річний львів’янин встиг наробити біди – потрапив у ДТП, внаслідок якої його авто перекинулось на дах. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 3 серпня близько 22:00 патрульні зупинили на вулиці Городоцькій автомобіль Opel Astra, водій якого порушив правила дорожнього руху.

У 36-річного львів'янина виявили ознаки алкосп'яніння. Від перевірки він відмовився. Поліцейські з'ясували, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами. Оскільки зупинили водія біля його дому і руху транспорту авто не перешкоджало, він зачинив його і пішов.

Тоді на нього склали протокол за ч. 3 ст. 130 (особа, яка притягалася до відповідальності за керування в стані сп'яніння двічі впродовж року) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Та вже через півтора години патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Головатого. Там водій автомобіля Opel Astra не дотримався бокового інтервалу і здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen та припаркованим автомобілем Skoda. Від удару автомобіль винуватця перекинувся на дах.

Винуватцем аварії виявився той самий нетверезий водій. Він знову відмовився від перевірки на стан сп'яніння, тож отримав аналогічні адмінматеріали, а також протокол за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, у Львові внаслідок зіткнення автомобіля Porsche 718 Cayman із вантажівкою MAN загинув 23-річний водій. Дорожньо-транспортна пригода сталася у ніч на середу, 4 серпня. Аби витягти тіло хлопця, надзвичайникам довелося розрізати метал спеціальними ножицями.

Последние новости