Троє – в лікарні: на Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами

На Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами. Фото поліції

На трасі Київ – Чоп перекинувся автомобіль з львів’янами. Трьох пасажирів госпіталізували до лікарні, двоє з них – неповнолітні. ДТП сталась напередодні, 5 серпня, неподалік села Тростянець Стрийського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як  повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, водій автомобіля «Форд», 35-річний львів’янин, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок інциденту отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані троє пасажирів – 22-річний чоловік та двоє підлітків, віком 15 і 16 років. Усі – львів’яни.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін або без такого.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, 4 серпня у Трускавці водій на автомобілі «Jeep renegade» збив 11-річного пішохода. Неповнолітнього хлопчика з травмами госпіталізували до лікарні.

Последние новости