На ловця і звір біжить: у Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного

У Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного. Фото поліції

Напередодні, 11 серпня, у Стрию поліцейські затримали 21-річного автозлодія. Пасажир цієї ж автівки виявився також злочинцем, тож правоохоронці затримали двох злодіїв, замість одного. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 11 серпня близько 19:00 на оперативну лінію «102» надійшов виклик про викрадення легкового автомобіля «Джилі», який 62-річний стриянин залишив на ніч біля будинку.

«Того ж дня, близько 21.30, оперативники сектору кримінальної поліції виявили викрадений автомобіль на вулиці Виговського у Стрию та зупинили його. Керував транспортним засобом 21-річний житель райцентру. Окрім того, у салоні викраденого автомобіля перебував пасажир, який Дрогобицьким районним відділом поліції був оголошений у розшук за скоєння злочину – він також затриманий», - йдеться в повідомленні.

Викрадену автівку вилучили та доставили на арештмайданчик. Обом затриманим загрожує кримінальна відповідальність. Автозлодієві – від 3 до 5 роки ув'язнення.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, старший солдат військової частини Нацгвардії у Львові викрав автомобіль у Сокільниках, щоб поїхати додому. Правоохоронці затримали нацгвардійця на викраденому авто дорогою до Тернополя.

Последние новости