На Бурштинській електростанції виникла масштабна пожежа: фото, подробиці

На Бурштинській електростанції виникла масштабна пожежа. Фото: Телеграм-канал 112.

На Бурштинській тепловій електростанції, що на Франківщині, сталася масштабна пожежа. Очевидці публікують фото чорного диму. Кажуть, його помітно за багато кілометрів від електростанції. Опубліковані фото.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили свідки пожежі у Телеграм-каналі 112, пожежа на Бурштинській тепловій електростанції виникла 18 серпня. На місце займання вже виїхали щонайменше сім екіпажів пожежників. Водіїв просять пропускати пожежні автомобілі і, за можливості, взагалі не їхати у бік електростанції.

«До Служби порятунку о 16:51 надійшло повідомлення про пожежу маслобаку в котлотурбінному цеху блок № 3 Бурштинської ТЕС», – повідомила пресслужба ДСНС.

За попередньою інформацією рятувальників, загорівся маслобак в котлотурбінному цеху. 

Блоки електростанції, які подають тепло і електропостачання, не відключали.

Додамо, що Бурштинська теплова електростанція — розташована біля міста Бурштин (Івано-Франківська область) на перетині ліній електропередач, що з'єднують Україну з Угорщиною, Румунією, Словаччиною. Встановлена потужність — 2 400 МВт. 12 енергоблоків (потужністю по 200 МВт кожний) були введені в експлуатацію в 1965–1969 роках. Завдяки вдалому географічному розташуванню і зараз два – три енергоблоки постійно працюють на експорт.

 

Последние новости