Продавав через Інтернет: у Львові затримали закладчика наркотиків

У Львові затримали закладчика наркотиків. Фото: kherson.life (умовне)

Правоохоронці затримали у Львові розповсюджувача важких наркотиків. Чоловік збував «метадон» на території міста шляхом закладок та через мережу Інтернет. Тепер наркоторговцю загрожує до 8 років в’язниці. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Зловмисником виявився 31-річний мешканець Луганської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками.

«Під час санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника правоохоронці виявили та вилучили понад 200 грамів наркотичної речовини, схожої на «метадон», 49 зіп-пакетів з цією ж речовиною, електронні ваги, засоби для фасування, чорнові записи та інші речові докази його причетності до противправної діяльності - усе скеровано на експертне дослідження», - повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученої наркотичної речовини становить близько 350 тисяч гривень.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За скоєне чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, 19 серпня під час патрулювання на вулиці Янева у Львові правоохоронці затримали закладчика наркотиків. Тепер 21-річному хлопцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

Последние новости