Двоє – в реанімації: біля Львова сталась ДТП

Біля Львова сталась ДТП. Фото поліції

Внаслідок ДТП біля Львова травмувались двоє людей – один з водіїв та пішохід, їх госпіталізували до лікарні. Інцидент стався напередодні, 30 серпня, о 16:06 у селі Великі Грибовичі Львівського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Водій автомобіля «ГАЗ», 62-річний мешканець одного з сіл Львівського району, скоїв зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 25-річного мешканця міста Жовква», - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок зіткнення авто «Volkswagen Golf» виїхало за межі проїзної частини, де збило пішохода, 41-річного львів’янина. Водій згаданої автівки та пішохід отримали важкі травми, їх госпіталізували у реанімаційне відділення.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на об’їзній дорозі Львова між Бережанами та Винниками сталася масштабна ДТП, у якій загинула дитина. Аварія за участі вантажівки, евакуатора та двох легкових авто трапилася у суботу, 28 серпня.

Последние новости