Ще б жити і жити: на Cході загинув 27-річний військовий із Львівщини

На Cході загинув військовослужбовець родом із Львівщини. Фото: Facebook (Роман Задорожний)

На Cході загинув військовослужбовець родом із Львівщини Роман Задорожний. Йому було 27 років. Читайте новини Львова на VG Львів.

Про це повідомила волонтерка Асоціації ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам’янеччини Роксана Терлецька. Роман Задорожний загинув у понеділок, 30 серпня, поблизу Попасної, що на Луганщині. 

«Страшна та болюча звістка прилетіла до нас з фронту. Вчора у зоні АТО/ООС поблизу Попасної загинув член нашої організації «Асоціація ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини» наш земляк, патріот, який боронив нас від перших днів війни і до останнього подиху», – йдеться в повідомленні.

27-річний Роман Задорожний родом із Добротвору. Він служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила, яка розташована у Яворові. У нього залишилася мама, сестри та брати. Тіло бійця привезуть на Львівщину в четвер, 2 вересня.

Нагадаємо, 27 серпня у Львові відбулось прощання з Героєм, кіборгом донецького аеропорту, військовослужбовцем, солдатом Дмитром Васильовичем Гудзиком.  

Последние новости