Яким він буде: на Сихові побудують житловий комплекс

У Львові на вулиці Навроцького побудують житловий комплекс. Фото ілюстративне: pexels.com

У Львові на вулиці Володимира Навроцького, 4 побудують житловий комплекс. Тут збудують п’ять частин житла. Читайте новини Львова на VG Львів.

Житловий комплекс будуватимуть на ділянці площею 0,9 гектара. Найвищі дві секції матимуть по 32,5 та 30,7 метрів висоти – тобто дев’ятиповерхівки. Ще дві будівлі будуть 25,5 метрів висоти – сім поверхів, а один житловий будинок матиме 23,5 метрів – шість поверхів. У двох секціях також добудують дві будівлі по 11,4 та 11,5 метрів, тобто на два поверхи, повідомляють на сайті Наші гроші. Львів.

Згідно з документами, тут буде 217 квартир, загальна площа яких становитиме 11,4 тисяч квадратних метрів. Натомість для громадських, комерційних приміщень тут передбачили 2,6 тисяч квадратних метрів.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, забудовник виділить 1 тисячу квадратних метрів для дитсадочка. Ще частину приміщень місто викупить для освітніх потреб.

Представник забудовника зазначив, що в двоповерховій комерційній будівлі облаштують дитячу кімнату неповного дня для дітей дошкільного віку. А на території буде великий спортивний майданчик.

Нагадаємо, на вулиці Миколайчука також побудують житловий комплекс. На цій ділянці була розташована парковка. 

Последние новости