Не ходи коліями: біля Львова потяг збив 22-річного хлопця

Біля Львова потяг збив 22-річного хлопця. Фото: unsplash.com (умовне)

Напередодні вночі, 12 вересня, неподалік селища Брюховичі товарний потяг збив 22-річного хлопця. Потерпілого госпіталізували у реанімацію. Як згодом з’ясувалось, на момент наїзду хлопець був нетверезим. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, до правоохоронців надійшов виклик про інцидент близько 0:30. На місці працювала слідчо-оперативна група.

«На перегоні  Рясне-2 - Дубляни, поблизу селища Брюховичі, товарний потяг скоїв наїзд на 22-річного місцевого мешканця, який перебував на коліях. Внаслідок події чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення. Встановлено, що на момент наїзду потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння», - йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає покарання – від 2 до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вночі 27 липня біля Львова вантажний поїзд насмерть збив жінку. Летальний інцидент трапився близько 2:50 на залізничному перегоні «Дубляни – Львівські – Рясне-2».

Последние новости