В’їхав у дерево: в ДТП на Самбірщині постраждали двоє людей

В ДТП на Самбірщині постраждали двоє людей. Фото поліції

В ДТП на Самбірщині постраждали двоє людей. Аварія сталась напередодні, 15 вересня, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» біля села Вістовичі Самбірського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Водій автомобіля «Nissan Іnterstar», 30-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та, з’їхавши у кювет, в’їхав у дерево», - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок ДТП водій та його пасажирка, 43-річна львів’янка, отримали тілесні ушкодження. Обох постраждалих госпіталізували до лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Стрийщині 54-річний фірман потрапив під колеса власної підводи. Внаслідок інциденту чоловік отримав численні травми, його доставили в лікарню. ДТП сталась 15 вересня близько 19:00 у селі Труханів Стрийського району.

Последние новости