Робота у Львові та Львівській області: кого шукають працедавці і скільки платять

Робота у Львові та Львівській області: кого шукають працедавці і скільки платять. Фото: bazar.ua (ілюстративне)

Львівська обласна служба зайнятості опублікувала перелік вільних вакансій кінця вересня 2021 року у Львові та області. Так, на Львівщині сьогодні шукають водіїв, малярів, агрономів та навіть фармацевтів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Водій

Товариство у Мостиськах в пошуках водія транспортних засобів. В обов’язки працівника входитиме забезпечення належного технічного стану автомобіля, а також його перевірка перед виїздом та після повернення з рейсу. Для претендента на цю посаду є обов’язковий досвід водіння та наявність водійських прав категорії В та бажано категорії С. Водія планують відправляти у рейси за кордон. Графік роботи – підсумковий облік робочого часу. За роботу планують платити від 15 000 гривень і більше.

Машиніст бульдозера (гірничі роботи)

Юридична особа, яка  надає допоміжні послуги у сфері добування інших корисних копалин та розроблення кар’єрів у Червонограді, запрошує на постійну роботу машиніста бульдозера. Відповідно, основним обов’язками буде керувати бульдозером. За таку роботу пропонують заробітну плату у 14 900 гривень.

Маляр

Львівська фірма з виробництва підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування запрошує на постійну роботу маляра. Основною вимогою до претендента є досвід роботи від 3 років. В обов’язки працівника входитиме очищення поверхонь під фарбування, ґрунтування поверхні, покриття поверхні лаками, фарбами та іншими засобами для обробки металу, проведення фарбування конвеєрних стрічок, настилів та інших металоконструкцій. П’ятиденний робочий графік, зарплата – 15 000 гривень.

Агроном

Підприємство села Княже Золочівського району, яке займається вирощуванням зернових культур, запрошує на постійну роботу агронома. Майбутньому працівнику потрібно буде виконувати агрономічні операції, вести технічну документацію, контролювати використання насіння, організовувати виконання заходів з підвищення врожайності сільськогосподарських угідь тощо. Обіцяють заробітну плату від 10 000 гривень та безкоштовний доїзд до/з місця праці.

Фармацевт

Компанія у Східниці, яка займається роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами  в аптеках, в пошуках фармацевта. Майбутньому працівнику потрібно буде вести контроль наявності асортименту медикаментів та інших медичних засобів, слідкувати за правильністю зберігання, відпускати ліки за рецептами. Графік роботи позмінний, заробітна плата – 10 000 гривень.

Верстатник деревообробних верстатів

Компанія у Стрию, яка спеціалізується на виробництві меблів, запрошує на постійну роботу верстатника деревообробних верстатів. В обов’язки працівника входитиме здійснення обробки плитних матеріалів МДФ та МДСП, управління верстатами з ЧПУ, фрезерування та свердління плитних матеріалів, бажане знання графічних програм. Графік роботи позмінний, заробітна плата – 10 200 гривень.

Оббивальник меблів

Бродівська компанія, яка займається виробництвом меблів, шукає на роботу оббивальника меблів. Працівнику потрібно буде відповідати за стан технічних засобів і забезпечення технологічної експлуатації виробничого обладнання, закріпленого за ним підрозділу, здійснювати оббивку м’яких меблів, переносити вантажі від 30 кілограм. Графік роботи позмінний, заробітна плата – 15 000 гривень.

Юрисконсульт

Підприємство у Новояворівську запрошує на постійну роботу юрисконсульта. В обов’язки працівника входитиме: укладання договорів з клієнтами щодо надання послуг, здійснення перевірок проектів наказів, інструкцій та надання правової допомоги з претензійної роботи, захист правових  інтересів підприємства у судах. На цю посаду обов’язковий досвід роботи від двох років. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – 12 000 гривень.

Нагадаємо, на 1 серпня 2021 року працедавці заборгували робітникам 311 мільйонів гривень зарплати, що на 24,6% (на 61,4 мільйона гривень) більше, відносно 1 липня 2021 року, та в 5,6 рази − порівняно з 1 січня 2021 року. Статистики розповіли, в якому районі Львівщини найбільше боргують зарплати.

Последние новости