Біля Солонки "швидка" збила чоловіка: відео

Біля Солонки "швидка" збила чоловіка: відео. Фото: поліція (умовне).

Біля Львова пішохід потрапив під колеса «швидкої». Дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 7 жовтня. Правоохоронці встановлюють обставини події. Читайте всі новини Львова. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, 7 жовтня, о 14.45 на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік села Солонка Львівського району, водій автомобіля «Peugeot Boxer», 64-річний житель одного з селищ Стрийського району, здійснив наїзд на пішохода. 33-річний чоловік, мешканець Нового Роздолу, був госпіталізований.

"За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", – йдеться у повідомленні. 

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Додамо, що за минулу добу на автодорогах Львова та області сталися 76 дорожньо-транспортних пригод, дві з них – із потерпілими. 

Последние новости