Нічні перегони: п’яний львів’янин втікав від копів на авто, а потім – пішки

П’яний львів’янин втікав від копів на авто, а потім – пішки. Фото: depositphotos.com (умовне)

Напередодні вночі, 7 жовтня, п’яний 52-річний львів’янин спочатку намагався втекти від поліцейських на автомобілі «Toyota Camry», а потім й взагалі – пішки. Однак втеча не вдалась. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, близько опівночі в районі вулиці Замарстинівської патрульні помітили автомобіль «Toyota Camry», водій якої порушив правила дорожнього руху.

Водія зупинили і повідомили про причину. Тоді керманич різко рушив з місця, намагаючись втекти. Поліцейські почали переслідування, однак чоловік ігнорував вказівки про зупинку. А коли водій під’їхав до одного з будинків на вулиці Хвильового – вийшов з авто та далі намагався втекти пішки.

Патрульним таки вдалось наздогнати втікача. Під час спілкування виявилося, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився.

На 52-річного львів'янина склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та за ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, а також винесли постанову за ч.2 ст. 122(порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП.

Окрім того, порушнику загрожує відповідальність за опір працівникам поліції.

Нагадаємо, у Львові 40-річний водій «BMW» з ознаками наркотичного сп’яніння  намагався викинути згорток із речовиною прямо на очах у патрульних.

Последние новости