Два мільйони євро за свободу: у Львові викрали студентку і шантажували її батька

У Львові 14 жовтня викрали 19-річну дівчину. Фото: depositphotos.com

У Львові 14 жовтня викрали 19-річну дівчину. Злочинці вимагали у її батька 2 мільйони євро за звільнення дочки. Читайте новини Львова за сьогодні.

Близько 20:30 у поліцію надійшло повідомлення про викрадення людини. Жителя Червонограда заявив, що злодії викрали його 19-річну доньку у Львові і утримують у невідомому місці. Вони вимагали за звільнення дівчини два мільйони євро. Викрадачі погрожували батькові, що він більше ніколи не побачить свою доньку, якщо не передасть їм вказану суму.

«Оперативники карного розшуку спільно з слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) встановили місце, де зловмисники утримували свою жертву — у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Після цього поліцейські звільнили дівчину та затримали викрадачів», — повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Зловмисниками виявилися мешканцями Червонограда. Усіх трьох затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Последние новости