Пілота забрав гелікоптер: в Ожидові мотоцикліст влетів в автомобіль

В Ожидові мотоцикліст влетів в автомобіль, пілота забрав гелікоптер. Фото: lv.npu.gov.ua.

На Львівщині поліцейський гелікоптер доправив важко травмованого внаслідок ДТП мотоцикліста до лікарні.  Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Ожидів, що на Золочівщині. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 30 жовтня о 10.10 в Ожидові зіткнулися вантажний автомобіль «ГАЗ» під керуванням 37-річного місцевого мешканця та мотоцикл «Боксер», яким керував 28-річний житель того ж села.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав важкі тілесні ушкодження. Пілота з травмою голови було терміново доставлено до медичного закладу у Львові поліцейським гелікоптером Airbus Helicopters Н-145.

"Завдяки проєкту з аеромедичної евакуації, який здійснюється фахівцями Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, пацієнти з важкими травмами або у критичному стані оперативно доправляються до медзакладів поліцейським гелікоптером – протягом жовтня здійснено 23 рятувальних місії", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що міський голова Андрій Садовий розповів про вартість медичної авіації.

Последние новости