Під виглядом світових брендів: у Львові викрили цех з виготовлення фальсифікованих продуктів

У Львові викрили виробництво фальсифікованої імпортної продукції. Фото: cyberpolice.gov.ua

У Львові викрили виробництво фальсифікованої продукції під виглядом оригінальних світових виробників. Цехи для виготовлення підробок також організували у Хмельницькому та Києві. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як повідомили у Кіберполіції України, йдеться про виробництво фісташок, оливкової олії, вина, хамону, кави, чаю. За незаконну діяльність затримали 18 людей.

Впродовж кількох днів правоохоронці провели 44 обшуки у виробничих цехах та складських приміщеннях, які зловмисники розташували у різних містах України, зокрема у Львові, Хмельницькому, Києві та області.

На підпільних цехах зловмисники виготовляли та зберігали оливкову олію, вино, хамон, фісташки, цукерки, чай, каву та інші продукти харчування. Вони фасували товар в упаковки з логотипами відомих світових виробників, а далі під виглядом оригінальної продукції продавали товар через інтернет-магазини, а також на ринках. Крім цього, кіберполіція встановила, що підробки продавали і закордон.

Під час обшуків поліція вилучила виробниче обладнання для виготовлення оливкової олії, фісташок та вина, тару для розливу продукції, близько 60 тонн сировини та 160 тонн вже готової фальсифікованої продукції.

Последние новости