Львівський репер Паліндром став артистом року за версією незалежної музичної премії

Львівський репер Паліндром став артистом року за версією незалежної музичної премії || Фото: slukh.media

Незалежна музична премія Jager Music Awards оприлюднила цьогорічні результати голосування експертів та слухачів. Львівський репер Паліндром (Степан Бурбан) став переможцем у номінації «Артист року».

Переможці Jager Music Awards 2021 в інших номінаціях:

До слова, Jager Music Awards – премія незалежної музики, спрямована на розвиток локальної сцени для музикантів усіх стилів. Цьогоріч номінантів премії визначили вже учетверте. У журі цього року були експерти з усієї України, а також – закордонні. Загалом участь у голосуванні взяли 32 експерти. Крім того, упродовж місяця на сайті премії голосували й слухачі.

Довідково. Паліндром (Степан Бурбан) – український репер, співак, композитор, режисер та музичний продюсер. Степану 27-років, він є уродженцем Львова. Закінчив факультету режисури Київського національного університету культури і мистецтв. Музичну кар'єру репер розпочинав у Львові у складі гурту «Глава 94». У 2019 році він випустив сольний альбом як Паліндром. Музичний журнал «Слух» визнав альбом «Про сьогодні, вчора і завтра» найкращим альбомом року. Крім того, Степан Бурбан є автором саундтреку до стрічки про Василя Стуса «Ваш Василь».

Последние новости