Львівська поліція затримала серійного квартирного грабіжника

Львівська поліція затримала серійного квартирного грабіжника || Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Уночі 26 листопада у Львові затримали серійного грабіжника, який обкрадав квартири. Протягом ночі він устиг пограбувати дві квартири.

Близько 2:00 до поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що хтось обікрав його квартиру, розташовану в одному з будинків на вулиці Грицая у Львові.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у квартиру через балкон, пошкодивши двері. З помешкання він викрав ювелірні вироби, гроші та інше цінне майно, повідомили у поліці Львівщини.

«Вже за пів години оперативники встановили особу зловмисника, причетного до квартирної крадіжки, раніше судимого 31-річного жителя Львова, та затримали його у центрі міста», — йдеться у повідомленні.

Чоловіка також розшукують поліцейські Закарпатської області за аналогічні злочини. Крім того, поліцейські встановили, що чоловік причетний до ще однієї квартирної крадіжки у Львові, скоєної цієї ночі.

У нього вилучили відмички, рукавички, та інші знаряддя для пограбувань, а також викрадені речі та інші речові докази.

Зловмисника затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Последние новости