30 листопада Шевченківський, Залізничний і Франківський райони Львова будуть без води

30 листопада Шевченківський, Залізничний і Франківський райони Львова будуть без води || Фото: kensplumbingandheating.com

Завтра, 30 листопада, мешканці Шевченківського, Залізничного і Франківського районів Львова на увесь день залишилися без води. Тож містянам варто заздалегідь зробити добовий запас води.

Як повідомили в пресслужбі «Львівводоканалу», подачу води призупинять через роботи з перепідключення новозбудованих ділянок водопроводу на вулиці Шевченка – Юнаківа.

Так, 30 листопада з 9:00 і до 20:00 буде припинено подачу води до будинків на таких вулицях:

Крім того, у зв'язку з плановими роботами з переврізки новозбудованої ділянки водопроводу, з 9:00 до 20:00 без водопостачання буде вся вулиця Перфецького і вулиця Володимира Великого, 48, 48а, 50, 50а, 52, 54, 56, 58, що у Франківському районі Львова.

З пониженим тиском (до третього поверху) буде здійснюватись подача води на такі вулиці:

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

З питанням «чому немає води і коли ввімкнуть?» споживачі можуть звернутися на цілодобову гарячу лінію ЛМКП «Львівводоканалу» за безкоштовним номером 15-51 (для стаціонарних телефонів) або (032) 259-15-50, (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного).

Нагадаємо, 30 листопада на вулицях Львова вимкнуть світло через проведення планових ремонтних робіт.

Последние новости