Через вибух у Львові частково перекрито рух транспорту

Через вибух у Львові частково перекрито рух транспорту || Фото: lv.dsns.gov.ua

Увечері 13 грудня на вулиці Замарстинівській у Львові прогримів вибух. Це сталося у житловому будинку №28. Є інформація про мінімум трьох постраждалих. На місці вибуху працюють надзвичайники, медики та патрульні. Рух Замарстинівською перекрито. 

За попередньою інформацією, на вулиці Замарстинівській, 28 у Львові стався вибух газу і розпочалася пожежа. Рятувальники проводять евакуацію людей із верхніх поверхів, а також ліквідовують горіння. Відомо про трьох постраждалих.

Через вибух рух вулицею Замарстинівською перекритий. Водіїв скеровують на вулицю Хмельницького, Татарську, на вулицю Під Дубом. Електротранспорт тимчасово не курсує.

«Рух вулицею Замарстинівською поблизу будинку №28 перекритий. В одній із квартир пролунав вибух», – повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львова.

«За оперативною інформацією у триповерховому будинку на Замарстинівській стався вибух газу. Три людини постраждали. Без летальних випадків. Під час гасіння пожежі сталось підтоплення нижніх поверхів. За потреби мерія запропонує постраждалим місце для тимчасового відселення»,  — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За інформацією надзвичайників, квартира, де стався вибух, повністю зруйнована.

[read_more_vg id="1189569"]

 

Последние новости