Львів’янин викрав з лікарні комп’ютер і здав його в ломбард

Львів’янин викрав з лікарні комп’ютер і здав його в ломбард || Фото: ukrinform.com (ілюстративне)

З львівської лікарні чоловік викрав комп’ютер, а тоді здав його у ломбард. Правоохоронцям вдалось встановити особу грабіжника завдяки камерам відеоспостереження. Тепер львів’янину «світить» в’язниця.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 14 грудня до правоохоронців надійшов виклик від персоналу однієї з лікарень Львова про викрадення з медзакладу комп’ютерної техніки.

«Невідомий чоловік, скориставшись відсутністю персоналу в одному з кабінетів на другому поверсі, викрав комп’ютер. Оперативники кримінальної поліції, вивчивши відео з камер спостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили особу причетного до крадіжки, 26-річного місцевого мешканця. Викрадену комп’ютерну техніку зловмисник здав у ломбард», - йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. За скоєне львів’янину загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.  

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у ніч на 4 грудня у Львові чоловік та жінка пограбували магазин-пекарню. Грабіжників затримали за гарячими слідами.

Последние новости