На території колишнього заводу «Львівприлад» збудують житловий комплекс (візуалізація)

На території колишнього заводу «Львівприлад» збудують офіси і житло || Фото: tvoemisto.tv

На місці колишнього заводу «Львівприлад», що на вулиці Академіка Сахарова, 39 у Львові розпочнеться масштабне будівництво. Тут з'явиться великий житловий комплекс.

Сьогодні, 24 грудня, відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради.  Йдеться про зміни у вже затвердженому рішенні, яке ухвалили у 2018 році.

Тепер у містобудівних умовах та обмеженнях узгодили проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію нежитлової будівлі під літерою «А-4» з надбудовою поверхів з житловими квартирами. У нижніх поверхах будуть об’єкти громадського призначення та підземний паркінг.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, йдеться про ревіталізацію колишньої промислової будівлі і те, що забудовник пропонує зробити наскрізний прохід через цю територію, тому це буде інвестиція в громадський простір. Міський голова Андрій Садовий зазначив про налагодження у цьому мікрорайоні велосипедного сполучення, повідомляє tvoemisto.tv.

Саму будівлю зносити не будуть, а лише реконструюють. Там облаштують комерційні приміщення на нижніх поверхах, на верхніх – житло бізнес-класу, з елементами архітектури заводу. Там передбачено 37 квартир.

 

Последние новости