На Стрийщині вантажівка насмерть збила 18-річного хлопця, його подруга — в реанімації

На Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімації || Фото: 12kanal.com

У селі Межиброди Стрийського району автомобіль збив двох людей. 18-річний хлопець загинув миттєво, а його 19-річна подруга — в реанімації.

За інформацією поліції, дорожньо-транспортна пригода сталась 16 січня о 19:30 на автодорозі Київ-Чоп. Водій вантажного автомобіля «Вольво», 57-річний мешканець Закарпатської області, скоїв наїзд на двох пішоходів – хлопця віком 18 років та 19-річну дівчину.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту, внаслідок наїзду хлопець від отриманих травм помер на місці події, дівчину госпіталізували в реанімаційне відділення Стрийської цетральної районної лікарні. У неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа, перелом обох кісток обох гомілок в нижній третині зі зміщенням, множинні садна та рани голови, кінцівок. Обоє постраждалих мешканці села Верхнє Синьовидне.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцю загрожує ув’язнення на строк до восьми років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Последние новости