У Винниках відкриють новий гірськолижний курорт

У Винниках відкриють новий гірськолижний курорт || Фото: sp.depositphotos.com

Сьогодні, 27 січня, у Винниках відкривають лижні траси нового відпочинкового гірськолижного комплексу Emily Resort. Поки що вони працюватимуть безкоштовно у тестовому режимі.

Покататися можуть усі охочі з 14:00 до 16:30. Для цього потрібно мати власне екіпірування, бо прокат не працюватиме.

 «О 14:00 кожен бажаючий зможе покататися на лижах не виїжджаючи за межі міста, адже гірськолижний курорт Emily Resort знаходиться всього лише за 4 км від центру Львова! На Вас чекає надсучасний гірськолижний витяг аж з трьома просторими трасами для катання не лише у зимовий період, а й цілий рік!», – повідомили на сторінці Emily Resort у Facebook.

Окрім цього, під час тестового катання не буде можливості скористатись послугами інструктора. Вхід буде безкоштовним, але потрібно попередньо зареєструватися.

На території комплексу облаштовані три гірськолижні траси різної довжини, працює крісельний підйомник та тюбінг-траса. Після офіційного відкриття траси будуть доступні для катання цілий рік завдяки спеціальним технологіям.

Якповідомив юрист відпочинкового комплексу і депутат Львівської міськради Олексій Різник, тестування різних систем триватимуть орієнтовно до літа. Офіційно відкрити гірськолижні траси планують уже з наступного сезону, пише ZAXID.NET.

На території відпочинкового комлпексу Emily Resort ще планують відкрити спа-центр, готель на 166 номерів, спорткомплекс, розважальні зони для дітей. Окрім того, там уже працює дитяча футбольна академія клубу «Рух».

Последние новости