У Винниках автомобіль насмерть задушив власника під час ремонту

У Винниках автомобіль насмерть переїхав чоловіка під час ремонту || Фото: lebedka.ua

У Винниках автомобіль смертельно травмував чоловіка, коли той ремонтував його. Нещасний пролежав більше двох годин під машиною, поки сусідка не запідозрила лихе.

Як повідомила очевидиця трагічного випадку пані Ірина, вона кілька разів проходила повз автомобіль і думала, що сусід ремонтує його. Втім лише згодом зрозуміла, що він помер.

«Я пройшла повз свого сусіда, який ремонтував машину, перебуваючи під автомобілем. Я привіталася й пішла у своїх справах. Тоді чоловік мені не відповів. Та я не звернула на це увагу. Подумала, що він у своїх клопотах навіть не почув мене. Але через певний час я поверталася додому й знову звернулася до нього. Мовляв, чи не замерз він там? Але чоловік знову промовчав. Тоді я відчула, що коїться щось погане й торкнулася руками його ніг. Він мовчав й лежав непорушно. Тоді я зрозуміла, що мій сусід уже мертвий», — розповіла vynnyky-visnyk.com.ua пані Ірина.

Жінка покликала свого чоловіка. Разом вони викликали швидку і поліцію.

За словами медиків, чоловік пролежав мертвим під своєю машиною не менше двох годин.

З‘ясувалося, що автомобіль покотився й упав із домкрата, який його піднімав. Своєю вагою машина й задавила водія, який здійснював ремонт.

Последние новости