За несплачені штрафи у львів'янки конфіскували автомобіль

За несплачені штрафи у львів'янки конфіскували автомобіль || Фото: t.me/lvivpatrolpolice

У львів’янки конфіскували автомобіль «Hyundai Sonata» за 34 несплачені штрафи. Загалом у жінки назбирався борг у 33 тисячі гривень. Якщо вона його не сплатить впродовж двох тижнів, то автівку продадуть на аукціоні.  

«Вчора день (8 лютого), система "Безпечне місто" сповістила державних виконавців про те,  що на одній із вулиць Львова зафіксований боржник. Виконавче провадження щодо власниці автомобіля Hyundai Sonata та її чоловіка, який керує цим автомобілем, відкрили ще у травні минулого року», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Частину штрафів жінка отримала за перевищення швидкості зафіксованої в автоматичному режимі, а ще один — за керування транспортними засобами в стані сп'яніння. Загалом за 34 штрафи за порушення правил дорожнього руху у львів’янки накопичився борг перед державою у 33 тисячі гривень.

Патрульні зупинили автомобіль «Hyundai Sonata», який належить боржниці. На місце прибули виконавці, вони евакуювали авто на арештмайданчик. Якщо за два тижні львів'янка не сплатить борги, автомобіль продадуть на аукціоні.

Нагадаємо, у львів’ян, які мають автомобіль і борги зі сплати штрафів, аліментів, комунальних та інших платежів, будуть вилучати автомобілі. Відповідні рейди стартували 7 лютого. 

Последние новости