Від ускладнень коронавірусу помер 12-річний львів'янин

У Львові від ускладнень коронавірусу помер 12-річний школяр || Фото: facebook.com/Ліцей-51-ім-Івана-Франка-Львівської-міської-ради

У Львові від ускладнень коронавірусу помер 12-річний школяр, який навчався у 7 класі ліцею 51 імені Івана Франка. Ймовірною причиною стали проблеми із серцем, які спричинили ускладнення.

«Ліцейна родина висловлює глибоке співчуття сім'ї Мудрих у зв'язку з важкою втратою – смертю сина Святослава, учня 7-А класу. Він був яскравим промінчиком та мав добру душу. Святославчик завжди усміхався, любив життя та приносив радість усім довкола. Ти завжди залишишся в наших серцях... Легких тобі хмаринок... Спочивай з Богом», – йдеться у повідомленні.

Як повідомив батько однокласника Святослава Віктор Тодосенко, хлопчик помер учора в міській дитячій лікарні на вулиці Пилипа Орлика. Дитина мала проблеми із серцем що, найімовірніше, дало ускладнення після коронавірусу, пише Тvoemisto.tv. 

«Святослав помер у лікарні на Орлика. Сьогодні близько обіду його привезли з лікарні. О 19.30 відбудеться парастас у Рясному у Церкві св. Василія Великого УГКЦ. Завтра відбудеться похорон», – сказав він.

Последние новости