На Стрийській п'яний водій спробував утекти з місця ДТП, але застряг у заторі

На Стрийській водій спробував утекти з місця ДТП, але застряг у заторі. || Фото: facebook.com/lvivpolice

У Львові водій-винуватець ДТП спробував утекти з місця аварії, але не зміг, бо застряг у нескінченному потоці автомобілів. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Аварія сталася у середу, 16 лютого. Близько 14.00 патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Стрийській у Львові. Як виявилося, 32-річний водій, керуючи автомобілем BMW, здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen. Винуватець аварії спробував утекти, але за кілька метрів застряг у заторі, де потерпілий і очевидець його затримали.

"Патрульні помітили у винуватця ознаки алкосп'яніння. Перевірка на приладі Drager показала результат 2,21 проміле. Виявилося, що мешканець Львівщини позбавлений права керувати транспортними засобами через нетверезу їзду", - йдеться у повідомленні.

Чоловік запропонував поліцейським "залагодити" ситуацію за 300 доларів США, але не вдалося. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Окрім того, як виявилося, автомобіль порушника був у розшуку виконавчою службою за несплату штрафів, тож його евакуювали на арештмайданчик.

До слова, за січень 2022 року на території Львівської області зареєстрували 43 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані, з яких три ДТП з постраждалими, в яких травмувалось троє осіб.

Нагадаємо, що біля Куликова водій врізався в автомобіль, на який впало дерево.

Последние новости