На Сихові 37-річний львів’янин намагався вбити себе на очах у дружини та малолітніх дітей (відео)

На Сихові 37-річний львів’янин намагався вбити себе на очах у дружини та малолітніх дітей || Фото: unsplash.com/Sasha Freemind (умовне)

У Сихівському районі Львова 37-річний чоловік намагався викинутись з десятого поверху будинку на проспекті Червоної Калини. П’яний львів’янин сидів на поручні, в цей же час у квартирі перебувала його дружина та двоє малолітніх дітей.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 16 лютого на лінію «102» зателефонувала жінка і розповіла, що її 37-річний нетверезий чоловік поводиться агресивно.

«Двері до помешкання з проханням врятувати батька інспекторам відчинив син заявниці. Патрульні встановили, що чоловік зачинився на балконі 10-го поверху й сів на поручні. Впродовж години ТОРівці вели перемовини телефоном. Львів'янин відмовлявся злазити з поручня й наказував не наближатися до нього патрульним», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські вмовили чоловіка випити чашку чаю. Коли дружина давала чашку чоловікові, патрульні перехопили його руки та силоміць затягнули до квартири.

Чоловіка передали медикам, які госпіталізували його для надання необхідної допомоги.

[read_more_vg id="1198274"]

 

Последние новости