Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги

Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги. || Фото: freepik.com (умовне)

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у січні 2022 року отримав 65 789 гривень заробітної плати. Про це свідчать дані інфографіки видання Слово і діло.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Колега Максима Козицького – голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук у січні 2022 року заробила 74 454 гривень, що є найбільшою зарплатою серед усіх очільників областей України.

На другому місці за розміром зарплат за перший місяць нинішнього року опинилися голови одразу восьми областей, а саме: Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Одеської, Кіровоградської, Миколаївської та Чернігівської. У січні кожен із них тримав 73 454 гривень.

На третьому місці рейтингу зарплат українських губернаторів – голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай. За січень він отримав 73 099 гривень. 

А ось, найменшу зарплату у січні 2022 року отримав голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко – 23 703 гривні. Втім, варто зазначити, що цю суму він заробив не за повний робочий місяць.

Нагадаємо, скільки заробляють львівські залізничники.

Последние новости