У львівській службі зайнятості розповіли про затребувані професії

У львівській службі зайнятості розповіли про затребувані професії. || Фото: unsplash.com/Marten Bjork (ілюстративне)

У Львівському обласному центрі зайнятості розповіли, кому нині найлегше знайти роботу. Станом на 1 лютого 2022 року база вакансій установи налічувала 4,5 тисячі вакансій.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповів директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, найлегше знайти роботу кваліфікованим робітникам з інструментом: на одну вакансію – один претендент.

Так, із 4,5 тисяч пропозицій працевлаштування трохи менше третини складали вільні місця для швачок, монтерів кабельного виробництва, слюсарів-сантехніків, слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів-ремонтників, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, пекарів.

"Середній розмір заробітної плати за цією групою професій становив 10 058 гривень", – розповів Василь Барилюк.

За його словами, майже п’ята частина вакансій у Львівському обласному центрі зайнятості була для робітників з експлуатації устаткування та машин, тобто, водіїв автотранспортних засобів, операторів автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, виробників морозива, трактористів, токарів, машиністів екскаватора, складачів поїздів, машиністів крана тощо. Середня зарплата – 10 526 гривень. 

[read_more_vg id="1198752"]

Последние новости