Збив пішохода на Самбірщині та втік: поліцейські затримали водія

Збив пішохода на Самбірщині та втік: поліцейські затримали водія || Фото: promin.cv.ua (ілюстративне)

Поліцейські затримали водія, який вночі 20 лютого збив 45-річного пішохода на автодорозі  «Нижанковичі-Добромиль-Хирів-Самбір-Дрогобич» і втік з місця ДТП. Авто, яким було скоєно наїзд, виявили на подвір’ї будинку чоловіка.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«До скоєння ДТП причетний 27-річний мешканець міста Хирів Самбірського району. Автомобіль «Фольксваґен Шаран» з характерними пошкодженнями, яким було скоєно наїзд, поліцейські виявили на подвір’ї водія. Транспортний засіб вилучений», – повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водію загрожує від 3 до 8 років в’язниці з позбавленням права керувати транспортом терміном до 3 років.

Нагадаємо, ДТП сталась близько 2:00 20 лютого на автодорозі «Нижанковичі-Добромиль-Хирів-Самбір-Дрогобич» між селами Городовичі та Слохині у Самбірському районі. Водій авто збив 45-річного мешканця одного з сіл району та втік з місця події. Пішохід отримав важкі травми, його госпіталізували до лікарні.

Досудове розслідування триває.

Последние новости