Тиснява, штурм електричок та запізнення потягів: яка ситуація на львівському вокзалі

Тиснява, штурм електричок та запізнення потягів: яка ситуація на львівському вокзалі || Фото: t.me/suspilnenews

На вокзалі у Львові зібрались великі натовпи людей на безкоштовний потяг до Польщі. Місць у вагонах вистачає не всім, тож людям доводиться «прориватись» у тісняву або ж чекати наступний поїзд. Про це повідомляє Суспільне.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Люди скаржаться, що до львівського вокзалу потяги прибувають із кількагодинним запізненням. Охочих більше аніж місць, тож доводиться чекати на наступні потяги. У вестибюлі вокзалу — натовп, черги біля кас, пасажири сплять просто на підлозі.

Щодо міжміських електричок, то вони теж переповнені. Люди стоять щільно у тамбурі, що ледве закриються двері. Речі, які не помістились, залишають просто на платформі.

Водночас у вагони не пускають чоловіків призовного віку – лише жінок і дітей. Однак чоловіків віком 18-60 років на вокзалі досить багато.

Нагадаємо, у курортному селищі Східниця, що на Львівщині, заборонили поселення чоловіків віком призовного віку без дозволу військового комісара. Водночас на кордонах із Польщею фіксують напружену ситуацію через намагання окремих людей призовного віку перетнути кордон.

Последние новости