У Сокільниках попрощалися з 21-річним загиблим на війні Віталієм Сапилом

У Сокільниках попрощалися з 21-річним загиблим на війні Віталієм Сапилом || Фото: facebook.com/Chairwoman.of.the.Lviv.Regional.Council

Сьогодні, 28 лютого, у Сокільниках, що біля Львова, попрощалися з 21-річним військовим офіцером та командиром танку Віталієм Сапилом.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

У Сокільниках попрощалися з 21-річним загиблим на війні Віталієм Сапилом || Фото: facebook.com/Chairwoman.of.the.Lviv.Regional.Council

Віталій Сапило сміливо вирушив на боротьбу з російськими військами та загинув в боях під Києвом, 25 лютого. У танк, яким керував Віталій, влучила російська ракета, повідомляє Львівська обласна рада.

В останню путь мужнього воїна провели його близькі, знайомі, громадськість духовенство та військовослужбовці Збройних Сил України.

Віталій Сапило народився 3 вересня 2000 року. Захоплювався футболом, був вихованцем ДЮСШ футбольного клубу «Карпати». Офіцер та командир танку.

Нагадаємо, 27 лютого на війні загинув студент географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Андрій Боровець, який служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Також російські окупанти вбили випускника львівського ліцею імені Героїв Крут, лейтенанта Сергія Пантелюка. 

Последние новости