Де у Львові плетуть маскувальні сітки для військових – адреси

Де у Львові плетуть маскувальні сітки для військових – адреси || Фото: t1news.tv

У Львові є близько 30 локацій, де небайдужі плетуть для військових маскувальні сітки. Наразі більша потреба є у матеріалах, та на деяких пунктах бракує й людей. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила волонтерка Світлана Локоткова.

Так, наразі є потреба у таких матеріалах: тканинах та основі сітки, ножицях, нецупких тканинах зеленого, чорного, бежевого, коричневого та сірого кольорів (бажано з простирадл). Також потрібні точилки для ножиць, сміттєві пакети, сітки – готові маскувальні, футбольні, волейбольні, рибальські.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Де у Львові плетуть маскувальні сітки:

Також потрібні матеріали для кількох сихівських шкіл, де планують розпочати плетіння маскувальних сіток – №93, №90, №73, №1.

Якщо бажаєте долучитися до плетіння сіток, з собою потрібно мати: паспорт для перевірки на вході, щось перекусити (бутерброди, печиво, воду, сік – на всіх локаціях формують загальний стіл), а також тривожний рюкзак.

Нагадаємо, разом із творчою майстернею «Сверлик» у Lviv Open Lab, що на проспекті Червоної Калини, 58 у Львові, облаштували волонтерський пункт. Тут усі охочі можуть долучитись до допомоги армії.

Последние новости