З 14 березня львівські школи відновлюють дистанційне навчання

З 14 березня львівські школи відновлюють дистанційне навчання || Фото: brschool-2.in.ua

Вже з понеділка, 14 березня, школи у Львові відновлюють дистанційне навчання. Наразі львівські учні не зможуть повернутись за шкільні парти, оскільки приміщення навчальних закладів зараз використовують для поселення вимушено переміщених осіб.

«Важлива інформація стосовно навчального процесу у Львові. У той час, коли чоловіки – на передовій, діти мають мати майбутнє і повинні вчитися», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий у своєму відеозверненні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Школи

Так, з 14 березня для школярів 1-11 класів відновлять навчання в онлайн-форматі. Для дітей-переселенців, які живуть у приміщеннях львівських шкіл, онлайн-навчання організують в приміщенні тієї ж школи. Якщо діти разом з рідними живуть у квартирах чи готелях, то батьки повинні зареєструватись у найближчій школі, і їхні діти також будуть мати можливість приєднатись до навчання. Якщо немає відповідної техніки для участі в заняттях, школи старатимуться надати її.

Садочки

Будівлі та приміщення деяких дитячих садочків наразі також використовують для прийому тимчасово переміщених осіб. Однак, за словами Андрія Садового, у Львові наступного тижня спробують перепланувати роботу таким чином, щоб хоча б частково відновити роботу і створити резервні садочки.

Університети

«Львівська Політехніка» наступного тижня ще не буде відновлювати навчання, Національний університет імені Івана Франка вже з понеділка починає навчання онлайн. Студентам рекомендують зв’язатися з представниками університетів і отримати детальну інформацію.

[read_more_vg id="1200380"]

Последние новости