Зарплата – 20-40 тисяч гривень: яка робота є у Львівській області

Зарплата – 20-40 тисяч: яка робота є у Львівській області. || Фото: discover.hubpages.com

У Львівському обласному центрі зайнятості станом на 1 квітня є понад дві тисячі вакансій із заробітною платою від 20 до 40 тисяч гривень. Про це повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 20 тисяч гривень роботодавці готові платити водіям автотранспортних засобів, машиністам екскаватора, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, начальнику відділу кадрів, лікарям, зокрема, терапевту, психіатру, наркологу, ортопеду-травматологу,  невропатологу, сімейному лікарю, а також з ультразвукової діагностики або приймальної палати.

На зарплату від 20 до 25 тисяч гривень можуть розраховувати електрозварники ручного зварювання, машиніст екскаватора, інженер служби зв’язку, інженери-програмісти, зварники, агрономи, монтажники будівельні, водії автотранспортних засобів, а також машиністи механічного котка. Натомість 30 тисяч гривень пропонують машиністам автогрейдера та трактористу-машиністу сільськогосподарського виробництва. На роботу з найвищою винагородою – 40
тисяч гривень – запрошують агронома-дослідника з вільним володінням англійською мовою.

У центрі зайнятості повідомляють,  що відновлена реєстрація безробітних в дистанційному режимі через застосунок «Дія».

Для набуття статусу безробітного необхідні такі документи: паспорт; ідентифікаційний код; документ про освіту; трудова книжка; військовий квиток.

Також  детальнішу інформацію можна отримати, зателефонувавши на "Гарячу лінію" Львівського обласного центру зайнятості – (032)245 05 45. 

[read_more_vg id="1202045"]

 

 

Последние новости