Львівський ресторан готує сухпайки для постраждалих від рук окупантів

У Львові запустили виробництво сухпайків || Фото: day.kyiv.ua/Павло Паламарчук

У Львові запустили виробництво сухпайків для людей, які страждають від навали російських окупантів. Продукцію виготовляє один із львівських ресторанів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Представники організації World Central Kitchen оглянули потужності закладу і дозволили йому виробляти таку їжу.

«Замовлення йде на тисячі пакетів із сухими пайками. В умовах війни готувати їжу досить складно на територіях, де йдуть військові дії та постійні обстріли. Сухпайок потребує лише певної кількості кип'яченої води і людина вже може поїсти», — розповіли day.kyiv.ua в закладі.

До складу таких сухих пайків входять різні каші та м’ясо. Також у закладі вручну почали виготовлювати енергетичні батончики. Вони дуже поживні.

«World Central Kitchen» (Світова центральна кухня) – це неприбуткова неурядова організація, яка забезпечує їжею цивільне населення по всьому світу, яке постраждало внаслідок стихійних лих, епідемій, воєнних конфліктів, тощо. Її заснував шеф-кухар Хосе Андрес із США у 2010 році.

Нагадаємо, Євген Клопотенко відкрив нове бістро «Інші» у Львові, де можна безкоштовно поїсти.

[read_more_vg id="1202489"]

Последние новости