На Сихові поліцейські затримали 27-річного закладчика наркотиків

На Сихові поліцейські затримали 27-річного закладчика наркотиків || Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Напередодні, 7 квітня, у Сихівському районі Львова поліцейські «на гарячому» затримали 27-річного закладчика наркотиків. Тепер чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, під час патрулювання на вулиці Зеленій у Львові копи помітили підозрілого чоловіка, який фотографував місцевість.

Під час поверхневого огляду та перевірки телефону поліцейські встановили, що чоловік робить закладки наркотиків. У 27-річного львів’янина, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, вилучили 18 пакетиків з психотропною речовиною, які він встиг сховав вдовж залізничної колії у Сихівському районі.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України –  незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Чоловіку загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 29 березня на вулиці Сигнівка у Львові чоловік пропонував перехожим купити у нього наркотики. Однак львів’яни не просто відмовились, а ще й затримали наркозбувача та передали його поліції. Тепер чоловіку загрожує до 12 років в’язниці.

Последние новости