21-річний львів’янин намагався втекти з України з підробленою власноруч довідкою

21-річний львів’янин намагався втекти з України з підробленою власноруч довідкою || Фото: unian.net (ілюстративне)

У пункті пропуску «Рава-Руська» на кордоні з Польщею українські прикордонники затримали 21-річного львів’янина, який пред’явив інспекторам підроблену довідку. Документ хлопець виготовив самостійно, аби втекти за кордон під час воєнного стану.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«19 березня на переході «Рава-Руська» 21-річний житель Львова під час спроби перетину державного кордону України з Республікою Польща надав інспектору прикордонної служби підроблену довідку військово-лікарської комісії про визнання його непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку за станом здоров’я», – повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як виявилось, цю довідку львів’янин виготовив самостійно, аби виїхати за межі території України. Однак прикордонники помітили ознаки підробки та передали ухилянта поліцейським.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях про підроблення документів та використання завідомо підробленого документу уже завершено. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду. Тепер львів’янину загрожує до 2 років обмеження волі.

[read_more_vg id="1203191"]

Последние новости