У Львові для переселенців працюватиме мобільна група фахівців з працевлаштування

У Львові для переселенців запрацює мобільна група фахівців з працевлаштування || Фото: fotolia

У четвер, 28 квітня, у Львові запрацює мобільна група фахівців, яка буде виїжджати у місця, де живуть переселенці, щоб поінформувати їх про всі можливості працевлаштування у місті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомила керівниця управління персоналом Львівської міськради Богдана Яремчук, для вимушено переміщених осіб є можливість пройти навчання та перекваліфікуватися.

«Серед переселенців, які зараз у Львові, є багато жінок із дітьми. Ми розуміємо, що вони можуть не мати змоги на кілька годин залишити дітей або ж у стані стресу просто бояться їх залишити, щоб приїхати у центр на вул. Князя Романа та дізнатися про можливості працевлаштування. Відзначу, що ми співпрацюємо з різними міжнародними фондами, організаціями, тому є можливість не лише знайти роботу, але й пройти навчання і перекваліфікуватися», — сказала вона.

Завтра відбудеться перший виїзд мобільної бригади у модульне містечко. Разом з фахівцями з управління персоналу Львівської міськради будуть фахівці з юридичного департаменту і відділу соціального захисту.

«Центр підтримки вимушено переміщених осіб на вул. Князя Романа продовжує працювати. З часу його відкриття – 19 березня, було більше 3 тисяч звернень, левова частка з них працевлаштована», – додала Богдана Яремчук.

Нагадаємо, Львівщина готова прийняти ще понад 10 тисяч переселенців.

Последние новости