Львівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги

Львівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги || Фото: lviv.gp.gov.ua

Одна з благодійних організацій налагодила на Львівщині схему ввезення одягу та взуття відомих брендів під виглядом гуманітарної допомоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим озицький, за попередніми даними, вартість цього товару становить понад 11 мільйонів гривень.

"Під час обшуків у вантажівці та напівпричепі виявлено та вилучено 144 мішки із одягом та стільки ж мішків із взуттям. Зокрема, виявлено понад 3 500 пар нового чоловічого, жіночого та дитячого взуття різних марок, в тому числі відомих брендів", — повідомили у Львівській обласній прокуратурі.  

За попередніми даними, загальна вага вилученого товару становить більш як 7,6 тонн товару, при цьому в офіційних документах і вага, і вид вантажу вказувались інші.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України затримали колишнього чиновника Львівської обласної державної адміністрації Романа Матиса та головного редактора сайту Mind.ua Євгена Шпитко, яких підозрюють у розкраданні гуманітарної допомоги для військових Збройних сил України. Чоловіків арештували з правом внесення застави у сумі по 2 мільйони гривень для кожного.

Последние новости