Ракетні удари по Львівщині завдали збитків на 1,5 мільярда гривень

Ракетні удари по Львівщині завдали збитків на 1,5 мільярда гривень || Фото: reuters

Збитки від ракетних обстрілів по об’єктах інфраструктури у Львівській області попередньо оцінили у близько 1,5 мільярда гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Людські жертви – це найболючіше у цій війні. Усе інше ми відбудуємо та відновимо.  Найбільш складні об’єкти для відновлення – це електричні підстанції, поставка компонентів є тривалою, і для цілковитого відновлення необхідно близько пів року»,  – повідомив під час інтерв’ю журналістам Суспільного начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Він наголосив, що дуже важливо, аби люди не ігнорували повідомлення про тривогу. В області під місця укриття підпадає майже 130 тисяч об’єктів.

За словами Максима Козицького, з початку війни СБУ та працівники поліції перевірили більше 5 тисяч осіб щодо можливої їхньої участі у диверсійно-розвідувальній діяльності.

«З початку  війни ми звертались до людей щодо їх пильного ставлення до незнайомих людей чи автомобілів і закликали,  щоб вони повідомляли про це правоохоронним органам.  У перші дні було від 15 до 17 тисяч таких звернень. На сьогодні їхня кількість – від 1100 до 1500 на добу.  Це свідчить, що люди звикли до пересторог, але досі не втрачають пильність.  І це дуже добре», – зазначив він.

Нагадаємо, востаннє, коли росіяни обстріляли Львів ракетами, було ввечері 3 травня. Внаслідок обстрілу пошкоджено електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також у будинках львів'ян зникла вода. 

Последние новости