Львівські лікарі рятують дівчинку із важкими пораненнями від російських касетних бомб

Львівські лікарі рятують дівчинку, яка постраджала від російських касетних бомб || Фото: facebook.com/1tmolviv

У дитячу лікарню святого Миколая Першого медоб’єднання Львова госпіталізували 15-річну дівчинку Кіру з Харкова, яка постраждала від осколків фосфорних бомб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

15 квітня у харківському парку Кіра потрапила з двома друзями під обстріл фосфорними бомбами. У дівчини діагностували вогнепальне осколкове ураження із проникаючим пораненням черевної порожнини.

«Уламок пройшов крізь живіт та травмував печінку, жовчний міхур й дванадцятипалу кишку. У Харкові дівчині провели операцію із його видалення. На ноги Кіра змогла стати лише через місяць», — повідомили у Першому медоб’єднанні Львова.

Спеціалісти лікарні святого Миколая зараз проводять дівчині усі необхідні обстеження та готують до транспортування за кордон для продовження лікування.

Нагадаємо, у львівську лікарню святого Миколая потрапила 10-річна Вероніка із Вугледара, яка дивом вижила, коли російські окупанти обстріляли підвал багатоповерхівки, де вона ховалася разом з рідними. Всі рідні дівчинки загинули. У Львові вона уже місяць проходить лікування і реабілітацію. 

Последние новости