Львівські поліцейські затримали чоловіка за контрабанду і збут зброї за кордон

Львівські поліцейські затримали чоловіка за контрабанду і збут зброї за кордон || Фото: lv.npu.gov.ua

Львівські поліцейські затримали учасника угруповання, яке займалося контрабандою та збутом зброї. Під час обшуків правоохоронці вилучили пістолети, гранати, набої, саморобні вибухові пристрої тощо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Упродовж пів року оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчі обласної поліції документували злочинну діяльність угруповання, аби встановити всіх його учасників.

«До його складу входило 5 осіб – мешканці Львівської, Закарпатської та Тернопільської областей, серед яких приватні міжнародні перевізники. Злочинна група «спеціалізувалася» на незаконному придбанні, зберіганні та збуті незареєстрованої вогнепальної зброї, зокрема й за кордон. Учасники угруповання – перевізники – доставляли зброю за межі України у розібраному стані», — повідомили у поліції Львівщини.

З метою документування факту контрабанди зброї у межах міжнародного співробітництва оперативники передали  відповідну інформацію до польських колег, які у вересні минулого року затримали двох учасників групи. На даний час справа щодо дій зловмисників вже розглядається в суді. 

Чоловіку вже повідомлено про підозру за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За скоєне може загрожувати до семи років ув’язнення.

[read_more_vg id="1207634"]

Последние новости