Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки, який не пропустив пішоходів на переході

Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки, який не пропустив пішоходів на переході || Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки за те, що він не пропустив людей на пішохідному переході. Тепер керманичу доведеться сплатити штраф у розмірі 1 445 гривень або його позбавлять водійських прав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 30 травня близько 17:00 надійшов виклик, що водій однієї із маршруток на вулиці Мазепи не пропустив пішоходів на переході.

Очевидці та учасники події розповіли, що водій, не знижуючи швидкості, проїхав пішохідний перехід. У цей момент кілька людей переходили дорогу і їм довелося втікати у різні сторони, аби не потрапити під колеса.

Поліцейські зупинили 60-річного водія цієї маршрутки на зворотному шляху маршруту. Оскільки водії порушив пункт 18.1 ПДР, на нього склали протокол за ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, що спричинило створення аварійної обстановки.

За таке порушення передбачена відповідальність – штраф 1 445 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до року.

Крім того, під час перевірки усіх документів патрульні з’ясували, що транспортний засіб арештований за борги. Після оформлення усіх матеріалів, автобус БАЗ А079.04 супроводили на арештмайданчик.

Нагадаємо, у Яворівському районі на Львівщині сталася потрійна ДТП за участі маршрутки. Внаслідок зіткнення постраждали троє пасажирів автобуса. 

Последние новости