Як відзначати випускні та свята останнього дзвоника на Львівщині під час війни

Як відзначати випускні та свята останнього дзвоника на Львівщині під час війни || Фото: chasdiy.org

Школам Львівщини надали рекомендації щодо проведення випускних та відзначення свята останнього дзвоника. Їх закликають замінити на доброчинні заходи для підтримки Збройних Сил України. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «Свято останнього дзвоника провести у формі, погодженій з батьківським комітетом закладу, а свято вручення випускникам документів про освіту – за можливості в очному форматі з врахуванням усіх умов безпеки», – сказав директор департаменту Олег Паска.

За його словами, свято останнього дзвоника провели вже у 42 школах Львівщини. Частина з них для своїх випускників це свято провели очно, а частина – дистанційно. Деякі навчальні заклади провели флешмоби та благодійні марки для збору коштів на підтримку української армії.

Так, у Львівській, Золочівській, Яворівській, Червоноградській громадах очно провели урочистості лише для випускних класів. У Самбірському районі для випускних класів провели свято із урахуванням безпекової ситуації. У 6 громадах Стрийського району свято провели дистанційно, у 7 громадах – змішано (флешмоби, ярмарки, збір коштів для ЗСУ), а у 2 громадах – очно (в тому числі ярмарки для збору коштів для ЗСУ). У Дрогобицькому районі частина шкіл останній дзвоник провели дистанційно, інші – очно.

Последние новости